Bezorging en afhalen

Op deze pagina lees je meer over onze bezorgservice, onze actie voor klanten in de omgeving Beek en Donk en de mogelijkheid tot afhalen.

Bezorging voor €50,-!

Wij bezorgen alle bestellingen indien:

  • het afleveradres op het Nederlandse vasteland is.
  • levering plaatsvindt op de begane grond, of op een verdieping die bereikbaar is per lift.
  • de locatie goed bereikbaar is met een vrachtwagen.

Gratis bezorging

Woon je binnen een straal van 20 km rond onze winkel? Dan kunnen je nieuwe kantoormeubelen gratis worden bezorgd! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze actie geldt alleen wanneer:

  • levering plaatsvindt op de begane grond, of op een verdieping die bereikbaar is per lift.
  • de locatie goed bereikbaar is met een vrachtwagen.

Overige bezorgopties

Waddeneilanden of buitenland

  • Woon je op een van de Waddeneilanden? Wij leveren je bestelling dan in samenwerking met een extern transportbedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de voorwaarden. Mail naar info@kantoormeubelen-totaal.nl of bel 0492 46 21 78
  • Ook voor levering in België en in Duitsland kun je het beste contact met ons opnemen.

Geen lift aanwezig

Is de locatie moeilijk bereikbaar, bijvoorbeeld door trappen? Laat dit dan weten bij het plaatsen van de bestelling of neem zo snel mogelijk na het plaatsen van je bestelling contact met ons op. Onze chauffeurs rijden vaak alleen. Door het niet (tijdig) vermelden van obstakels kan de chauffeur daarom genoodzaakt zijn de producten op een andere locatie te leveren of het meubilair weer mee te nemen.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen. Plaats je bestelling ruim op tijd, zodat wij kunnen controleren of alles op voorraad is en de bestelling klaar kunnen zetten. Wij nemen vervolgens contact met je op als je bestelling opgehaald kan worden. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!