SITLIFE Bureaustoel METIS

€ 422,29 € 349,00
Opties
Net als de andere bureaustoelen in de serie is de METIS tevens ontwikkeld volgens de laatste Europese ergonomische richtlijnen (EN-1335).

Door middel van de schuifzitting (6 cm), de verstelbare rugleuning en de lendesteun is de stoel volledig aan te passen aan de gebruiker. Daarnaast komt de stoel met multifunctionele wielen, waardoor hij zowel op een harde als een zachte ondergrond kan worden gebruikt.

Rondom de specificaties met betrekking tot de afmetingen het volgende; deze bureaustoel kent in haar laagste stand een zithoogte van 49cm, de armleuningen hebben daarbij een hoogte van 72- waarbij tot slot de rug een hoogte kent van 110cm. In haar hoogste stand kent de Metis een zithoogte van 58 centimeter, de armleuningen hebben hierbij een hoogte van 81 centimeter en tot slot kent de rug een hoogte van 119 centimeter.

De METIS wordt geleverd met 5 jaar garantie. Daarnaast past de stoel ook nog eens in een milieubewust bedrijf: alle SITLIFE bureaustoelen zijn namelijk voor 98 procent recyclebaar!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd.

Mocht dit product raakvlakken hebben met waar u naar op zoek bent maar twijfelt u nog? Bekijk ook alternatieven uit ons assortiment zoals; de Polaris of de Salina. Deze alternatieven zijn terug te vinden door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “stoelen”, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie bureaustoelen waar de alternatieven te bezichtigen zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU25501
MerkSitlife