SITLIFE Bureaustoel POLARIS

€ 410,19 € 339,00
Opties
Op zoek naar een Trendy bureaustoel die bovendien voldoet aan ergonomische richtlijnen? Bekijk dan nu onze Polaris bureaustoel!

De POLARIS bureaustoel van SITLIFE is een Europees gecertificeerde bureaustoel (EN-1335 normering) met een netwave rug. Door onder meer de schuifzitting (6 cm), de verstelbare rugleuning en de synchroon mechaniek ondersteunt deze ergonomische bureaustoel bij het voorkomen van rugklachten. De stoel wordt standaard geleverd met multifunctionele wielen, in hoogte en breedte verstelbare armleggers en een aluminium gepolijste kruisvoet. Daarnaast is de stoel tegen meerprijs uit te breiden met een lendesteun en 4D-armleggers.

Net als bij de andere stoelen van SITLIFE is de zitting verkrijgbaar in 70 verschillende kleuren stof, kunstleer en leer; daarnaast is ook de netwave rug verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Zo is er altijd een POLARIS die past bij jouw werkplek! We leveren de bureaustoel met 5 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je de komende tijd lekker zit. Mocht de stoel het einde van de levenscyclus toch bereiken, dan kan de stoel voor 98% gerecycled worden. Een nieuwe bureaustoel kopen kan dus ook nog eens goed zijn voor het milieu!

Mocht dit product raakvlakken hebben met waar u naar op zoek bent maar twijfelt u nog? Bekijk ook alternatieven uit ons assortiment zoals; de Metis of de Salina. Deze alternatieven zijn terug te vinden door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “stoelen”, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie bureaustoelen waar de alternatieven te bezichtigen zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU25301
MerkSitlife