Stahulp ELISE

€ 289,19 € 239,00
Twijfel jij altijd of je moet staan of zitten aan/op je bureau? Of ben jij constant van je plek af? De Elise Stahulp biedt ergonomische hulp bij gebruikers die niet stil kunnen zitten en constant de twijfel hebben of dat zij moeten staan of zitten op/aan hun werkplek.

De Elise Stahulp is namelijk eenvoudig in hoogte instelbaar van minimaal 59- tot maximaal 88cm. Daarentegen heeft de zitting van de Elise een breedte van 43,5cm en komt de doorsnede van het zitvlak op 28,5cm. Deze stahulp is voorzien van een stoffe zitting die verkrijgbaar is in 12 verschillende kleuren; geel, oranje, rood, groen, paars, ivoor, donkerbruin, blauw, bruin, grijs, antraciet en zwart. Het frame is gemaakt van metaal en enkel in een chrome uitvoering verkrijgbaar.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer twee weken. Indien het product niet voorradig blijkt te zijn dan staat dit vermeld op de orderbevestiging. Tevens kan er op de orderbevestiging een actuele leveringsverwachting gevonden worden. De nastreef is dat deze bevestiging uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling wordt opgestuurd naar het opgegeven mailadres (bij het doen van bestelling.

Mocht de Elise Stahulp toch niet helemaal het gewenste product zijn waar u naar op zoek bent? Bekijk ook eens onze alternatieven voor dit product zoals de Muvman Factory- en de Muvman zit/stakruk. In vergelijking tot de Elise zijn de Muvman zit/stakrukken voorzien van een hendel/rug. Door middel van deze rug biedt deze kruk in vergelijking met de Elise iets meer ondersteuning aan de onderrug. U kunt deze alternatieven bekijken door te zoeken met onze zoekbalk rechtsboven op de homepage naar “Muvman”.

Meer informatie
SKU70270SH
MerkKantoormeubelen Totaal