Vitrinekast 100cm breed

€ 1.136,19 € 939,00
Wilt jij je spullen opbergen en moet de inhoud daarbij zichtbaar blijven? Bekijk dan nu deze vitrinekast van 100cm breed!

Deze vitrinekast is leverbaar in twee verschillende kleuren namelijk; grijs en zwart. Om vloerschade te voorkomen is deze trap afgewerkt met een set stelvoeten die aan de onderzijde zijn bevestigd.

De buitenmaten van deze kasten zijn als volgt: de hoogte van de kast betreft 200cm daarbij is de kast 100cm breed en ten slotte 40cm diep. De vitrinekast is uitgerust met een cilinderslot waarbij er twee sleutels zijn inbegrepen.Standaard is deze kast voorzien van spotlichten!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Bent u op zoek naar een vitrinekast maar twijfelt u over de breedte? Ook is dit product beschikbaar met een breedte van; 40,50,60,80 en 100centimeter. Deze alternatieven zijn te bekijken op de website door vanuit de homepagina te gaan naar het menu kasten, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “vitrinekasten” waar deze alternatieven te zien zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKU702100VK
MerkVan Dooren